sör beer bier cerveza birra starköl bière øl pivo

sör beer bier cerveza birra starköl bière øl pivo

Szent András Black Rose

2016. szeptember 28. - braindamage

Név: Szent András
További név: Black Rose
Főzde: Szent András Sörfőzde 5561 Békésszentandrás, Szent András u. 11.
Űrtartalom: 0.33 L
Alkoholtartalom: 9% vol.
Web: http://www.szentandrassorfozde.hu/hu/tartalom/black-rose
Ár: ??? ajándék :)

Érdekes egy sör, az biztos. A kupakot felpattintva és a korsóba szagolva vörösbor illatát éreztem. Kiöntve úgy pezsgett, mint a kóla, de kortyolva alig érezni a buborékokat. Színe sötétbarna,szinte fekete. Az alkoholtartalma eleinte nagyon kitűnik, majd a remekül egyensúlyozott ízre kerül a hangsúly. Nem túl keserű és éppen csak egy kicsit édes. Már ez az egy üveg is felmelegített, téli estéken jó választás lehet.

2010-ben az Év Söre Magyarországon. Az 1993-ban alapított Szent András Sörfőzde első prémium kategóriás kézműves söre. Koncentrált íze a 90 napos ászokolásnak köszönhető. Doppelbock, magyarul Duplabak fajta, amit először a Paulánus szerzetesek főztek a húsvétig tartó böjtölés idejére.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkostolo.blog.hu/api/trackback/id/tr3411750939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása